Tietoa meistä
Täydellistä lounasruokaa ja loistavaa palvelua

Unelmasta totta!

Pitkäaikainen haaveeni on ollut perustaa ikioma ravintola, joka tarjoaisi maukkaan lounastauon tai suussasulavan herkutteluhetken kiireisen arjen keskelle.

Nyt se unelma on totta! Monen valvotun yön, pitkäjänteisen suunnittelun ja rakentamisen jälkeen tämä Makujen Paljetti lounasravintola avaa ovensa torstaina 1.8.2019 klo 8.30. Tervetuloa! Jotta tämä kaikki onnistui, tarvittiin saumatonta yhteistyötä perheenjäsenten keskuudessa, jotka auttoivat minua joka päivä viimeisten kuukausien aikana. Päivät oli pitkiä, mutta se kannatti. Iso kiitos kuuluu myös ihanille ystävilleni, jotka omilla tahoillaan auttoivat minua saavuttamaan tämän unelman.

Makujen Paljetti tarjoaa timanttisen maukasta lounasta niin arkena kuin lauantainakin. Pyrimme suunnittelemaan lounaslistamme niin, että se olisi hyvin monipuolinen. Tarjoamme lounaalla itseleivottua tuoretta leipää, sekä kahvilan puolella on myös tarjolla itseleivottuja kakkuja ja pullia päivittäin. Tarjolla on myös suolaisia tarjottavia wrapeistä rieskarulliin.

Makujen Paljetti sijaitsee Oulun Limingantullissa osoitteessa Kempeleentie 7B A1. Sinne on helppo saapua niin autolla kuin kävellen. Parkkipaikkoja löytyy vierestä ja portaat eivät ole esteenä jos liikut vaunujenkin kanssa. Näin perheen pienimmätkin ovat tervetulleita lounastamaan Makujen Paljettiin. Täältä löytyy heille myös leikkinurkkaus. Jos olet työssäkäyvä, ja tarvitset lounaspaikkaa, niin tänne on helppo tulla ja asiakaspaikkoja löytyy riittävästi, että mahtuu vaikka vähän suuremmallakin työporukalla syömään yhdessä.